Doldersum warmtepompen

Warmtepomp

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze efficiënte warmtepompen. Maak uw huis comfortabeler en duurzamer met onze warmtepompen.
Wilt u meer weten?

Over ons

De Warmtepomp specialist

Doldersum Warmtepompen is dé specialist als het gaat om warmtepompen en klimaatregelingen. Wij bieden de beste warmtepompen van de beste merken. Onze warmtepompen maken allen gebruik van natuurlijke koudemiddelen. Hierdoor halen wij een zo hoog mogelijke (S)COP.

Onze warmtepompen zijn energie-efficiënt. Ze verwarmen en koelen door warmte van de bron naar het doel te verplaatsen, zonder de noodzaak van verbranding of elektrische weerstand. Dit maakt onze pompen duurzaam en milieuvriendelijk.

Wij installeren de warmtepompen zelf bij u in huis of in uw bedrijfspand. Met onze jarenlange ervaring in het installeren van warmtepompen kunnen we u op alle vlakken van dienst zijn. En het mooiste, u heeft geen last van ons. We zijn netjes en snappen dat wij bij u te gast zijn.

Wilt u graag weten wat onze mogelijkheden zijn?

Hoe werkt een warmtepomp ?

Een warmtepomp werkt eigenlijk net als een koelkast, maar dan net andersom. Waar de koelkast warmte onttrekt aan de producten in de koelkast en ze op die manier verkoelt, onttrekt een warmtepomp warmte van buiten en gebruikt dit om het water te verwarmen in huis of in het bedrijfspand.

Toch zijn er verschillende systemen die allen op een andere manier werken. Een brine-water systeem haalt de warmte uit de bodem, een lucht-water warmtepomp uit de buitenlucht en een water-water warmtepomp vanuit bodemwater. Ieder systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen en zijn eigen investering.

Welke voor u het meest geschikt is, hangt af van uw budget, de ligging van uw pand, de isolatiewaarde van uw pand en de beschikbare ruimte. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en te adviseren over een geschikte warmtepomp.

De nieuwste technieken

Wij hanteren de nieuwste technieken voor het installeren voor warmtepompen. Daarnaast blijven wij up-to-date door ons continu bij te scholen. Wij zijn niet bang voor een uitdaging en deze grijpen wij dan ook graag met beide handen aan.

Wij hebben onder andere al warmtepompen geplaatst in en rondom Zwolle, Apeldoorn, Emmen, Deventer en Kampen. Wij zijn in te schakelen voor bestaande woningen, nieuwbouwwoningen en utiliteit. De warmtepompinstallaties worden door ons vlot en kundig opgeleverd. Zo geniet u binnen de kortste keren van comfortabele warmte en koeling uit uw nieuwe warmtepompinstallatie.

Slim sturen

Bespaar energie!

Een warmtepomp kan zo’n driekwart van de benodigde warmte voor uw woning gratis onttrekken uit de aardbodem, lucht of het grondwater. Het rendement van een warmtepomp ligt veel hoger dan die van een cv-ketel. Hierdoor bespaart u flink op de energiekosten!

Bovendien zijn er ook warmtepompen die koelen. Hierdoor heeft u tijdens de warme dagen een heerlijk koele woning. Extra ideaal, want zo hoeft u geen airco aan te schaffen.

Wilt u een groenere woning?

Wij rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen met een warmtepomp. Klimaatbescherming begint met een toekomstgericht verwarmingssysteem. Wilt u een groenere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om uw woning klimaatneutraal te maken!