Merken

Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dat zijn de drie waarden waar wij onze merken op uitzoeken. Wilt u meer weten over ons of over onze merken? Neem dan gerust contact met ons op! Wilt u meer weten over warmtepompen? Neem dan een kijkje bij onze warmtepompen.

Eigen montageteam

Warmtegarantie

Hoge kwaliteit

Beoordeeld met een 5/5

Onze merken

Wij hebben onze merken op een zorgvuldige manier geselecteerd. Doldersum Warmtepompen biedt alleen het beste van het beste aan. Onze merken worden gekozen op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste warmtepompen met natuurlijke koudemiddelen aanbieden, waarmee we streven naar optimale energie-efficiëntie en comfort in verwarming en koeling.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Dealer

Wolf

Op de juiste manier uw woning voorzien van warmte en warm water is geen eenvoudige opgave. Kiest u voor een CV-ketel, een warmtepomp, een boiler, een zonneboiler of een combinatie hiervan? U wilt zeker weten dat u kiest voor comfort en betrouwbaarheid. Graag maken wij uw keuze gemakkelijker met de 8 goede redenen om te kiezen voor een Wolf warmtepomp. 

Toekomstbestendig

Wolf warmtepompen maken gebruik van het klimaatneutrale koudemiddel R290. Wilt u een warmtepomp waarbij u volledig de regie hebt en slim kunt sturen? Dan is de Wolf warmtepomp de perfecte warmtepomp voor u.

Compact en snel te leveren

De compacte afmeting en de practische draaguitrusting zorgen ervoor dat we de warmtepomp makkelijk op de juiste plek kunnen plaatsen.

Robuust

De stevige behuizing en uv-bestendige coating zorgen ervoor dat de buitenunit een lange levensduur berust.

Online inzicht in de werking

Met de toevoeging van de Wolf Link-Home module kan onze installateur op afstand de installatie uitlezen en instellingen voor u optimaliseren.

Geluidsarm

De langzaam draaiende ventilator, uitgekiende geometrie en een geluidsdempende EPP-kern zorgen voor een bijzonder stille werking. De Wolf warmtepomp is extra geisoleerd waardoor deze machine extra stil is.

Hoge efficiëntie

Door invertertechnologie verwarmen en koelen Wolf warmtepompen standaard met een ideale modulatie voor een optimale efficiëntie.

 

Betrouwbaar

Dankzij het standaard inbegrepen elektrische verwarmingselement kunt u altijd rekenen op een betrouwbare vermogensreserve.

Nette totaaloplossing

De binnenunits zijn bovendien beschikbaar in een aantrekklijke uitvoering als CHC-warmtepompcentrum waarin alle onderdelen mooi en passend worden gecombineerd.

VIP dealer

NIBE

NIBE Energietechniek B.V. is opgericht met het oog op de zware weersomstandigheden in Scandinavië. Daardoor hebben zij geleerd zich hieraan aan te passen. De zware eisen van het Scandinavische klimaat worden bij de ontwikkeling van alle NIBE producten als uitgangspunt genomen. Hierdoor onderscheid de NIBE warmtepomp zich in kwaliteit én prestaties en bent u – of het nu een kille winterdag is of een warme middag in de zomerzon – verzekerd van een evenwichtig binnenklimaat dat u dagelijks comfort biedt, ongeacht het weer.

Het uitgebreide assortiment warmtepompen en toebehoren voorziet uw woning met behulp van hernieuwbare energie van warmte, warm tapwater, koeling en ventilatie. Zo kunnen we samen een duurzamere toekomst tot stand brengen. Een pluspunt is dat er een minimale impact is op de natuur, wat de NIBE warmtepomp enorm milieuvriendelijk maakt.

Vanuit vestigingen in 27 landen en met meer dan 19.000 medewerkers werkt NIBE aan het realiseren van haar missie: het creëren van duurzame energieoplossingen voor een betere wereld. Doordat NIBE bij de ontwikkeling van haar producten de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt neemt, onderscheiden NIBE warmtepompen zich in kwaliteit én prestaties.

Platinum Dealer

Vaillant

Mensen die op een milieuvriendelijke manier willen verwarmen, kunnen dat nu doen met de Arotherm plus Vaillant warmtepomp. De nieuwe lucht-water warmtepomp combineert geweldige prestaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Ideaal voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

De Arotherm plus is niet alleen de perfecte oplossing voor nieuwe gebouwen, want hij zorgt voor een uitstekende warmwatervoorziening. Hij kan ook worden gebruikt in bestaande gebouwen als alternatief voor een gasaansluiting omdat de warmtepomp ook kan worden gecombineerd met radiatoren vanwege de hoge aanvoertemperatuur tot wel 75 °C*.

Efficiëntie

In combinatie met de Vaillant Unitower plus biedt de Arotherm plus hoog warm tapwater comfort. Dit geldt zowel voor lange douchebeurten als stortdouches. De prestatie (COP: Efficiëntie van een warmtepomp) bij A7/W35 tot maximaal 5,4 en een energie-efficiëntieklasse A+++ vermindert het energieverbruik van de buitenunit met meer dan tien procent*. Bovendien komt de Arotherm plus in aanmerking voor subsidies.

 

Voorbereid voor morgen

De Arotherm plus combineert koeling, verwarming en warm tapwater in één oplossing. Het is bovendien uitgerust met de nieuwste warmtepomptechnologie. Het gebruikte natuurlijke koudemiddel maakt bovengemiddelde prestaties mogelijk; tegelijkertijd heeft het een bijzonder laag aard-opwarmingsvermogen (GWP), wat de Arotherm plus warmtepomp uiterst klimaatvriendelijk maakt. Het systeem kan worden aangesloten op zonnepanelen en helpt u zo uw ecologische voetafdruk nog verder te verminderen.

Compact en super stil

Grote prestaties vereisen weinig ruimte. De Unitower plus plug-and-play boiler heeft slechts de grootte van een koel-vriescombinatie en past eenvoudig in bijvoorbeeld een bijkeuken. De Arotherm plus buitenunit heeft ook indrukwekkend compacte afmetingen. Het geluidsniveau is bovendien bijzonder onopvallend. Met slechts 28 dB(A) op een afstand van 3 meter in fluistermodus is de Arotherm plus zo stil als ritselende bladeren. Het systeem kan dus flexibel worden gepositioneerd, zelfs in dichtbevolkte woonwijken – zonder negatieve gevolgen voor u of uw buren.

Past zich volledig aan uw behoeften aan

Veranderen uw persoonlijke wensen of de temperatuur buitenshuis? Het is geen probleem voor de Vaillant warmtepomp. Met de sensoCOMFORT systeemregelaar heeft u uw verwarmingsinstallatie altijd onder controle. Dankzij de senso-APP kunt u uw installatie ook via uw smartphone bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de temperatuur tijdens het werk verlagen of het huis voorverwarmen voordat u thuiskomt of wanneer u op vakantie bent. 

Neem contact op!

Bent u klaar om de voordelen van een warmtepomp te ervaren? Wilt u geld besparen, uw comfort verhogen en uw ecologische voetafdruk verkleinen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, de opties te bespreken en een plan op maat te maken voor uw huis. Samen kunnen we een stap zetten naar een groenere en kosteneffectievere toekomst. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.