Doldersum warmtepompen

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf en de expert op het gebied van warmtepompen. Wilt u ons beter leren kennen? Lees dan snel verder. Heeft u vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

Over ons

Waarom kiezen voor Doldersum Warmtepompen?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt warmtepompsysteem voor uw woning? Bij Doldersum Warmtepompen B.V. bent u aan het juiste adres. Hier zijn de redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen en hoe wij ons onderscheiden van concurrenten.

Topkwaliteit A-merken

Bij Doldersum Warmtepompen B.V. werken we uitsluitend met de beste A-merken zoals Nibe, Wolf, Viessmann en Stiebel Eltron. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoge prestaties en lange levensduur. Bovendien gebruiken we uitsluitend A-merk aansluitmateriaal en componenten om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Gebruik van natuurlijke koudemiddelen

Wij geloven sterk in het gebruik van milieuvriendelijke koudemiddelen. Daarom kiezen wij voor het natuurlijke koudemiddel R290, dat bekend staat om zijn lage milieu-impact en hoge efficiëntie.

Verlengde levensduur met een parallel buffervat

Om de levensduur van uw warmtepomp te maximaliseren, plaatsen wij standaard een buffervat. Dit zorgt ervoor dat uw warmtepomp tot wel 25 jaar meegaat. Een buffervat helpt de warmtepomp efficiënter te werken en vermindert slijtage, waardoor u langer van uw investering kunt genieten.

Optimale installatie voor maximale efficiëntie

Bij Doldersum Warmtepompen weten we dat de beloofde specificaties zoals COP, geluidsnormen en SCOP alleen kunnen worden behaald door een perfecte installatie. Wij zorgen ervoor dat uw warmtepomp op de ideale plek wordt geïnstalleerd, het buffervat de juiste inhoud heeft en het afgiftesysteem optimaal is aangepast. Dit resulteert in een zeer energiezuinig systeem en maximaal comfort.

Passie voor energiezuinigheid en comfort

Wij steken tijd, materialen en passie in elk project om te zorgen voor ultiem comfort en maximale energiezuinigheid. Wij geloven dat kwaliteit geld kost, maar dat het op korte en lange termijn u veel meer oplevert.

Voortdurende opleiding en expertise

Onze medewerkers volgen continu cursussen van fabrikanten en relevante organisaties om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en technologieën. Dit stelt ons in staat om perfect op maat gemaakte systemen te leveren die aan al uw wensen voldoen.

Onderscheid met concurrenten: Wij kiezen voor kwaliteit!

Veel concurrenten in de markt van warmtepompen proberen hun prijzen te drukken door essentiële onderdelen weg te laten of door installaties niet op maat te maken. Dit kan komen door een gebrek aan kennis of door de wens om een ogenschijnlijk goedkoper systeem aan te bieden. Echter, vaak gaat het hierbij om airconditioning units van Chinese makelij in plaats van hoogwaardige A-merk warmtepompen.
Deze systemen leiden op korte en lange termijn tot lagere efficiëntie, hogere onderhoudskosten en een kortere levensduur. Bij Doldersum Warmtepompen geloven we in het investeren in kwaliteit en een correcte installatie. We zijn ervan overtuigd dat dit op de lange termijn veel meer oplevert in termen van comfort, efficiëntie en kostenbesparingen voor onze klanten.

De warmtepomp-specialist!

Doldersum Warmtepompen staat bekend als dé expert op het gebied van warmtepompen en klimaatregelingssystemen. Bij ons kunt u rekenen op de allerbeste warmtepompen van vooraanstaande merken, waarbij we gebruikmaken van natuurlijke koudemiddelen om een zo hoog mogelijk (S)COP te realiseren. Onze warmtepompen hebben als voornaamste doel om energie-efficiënte verwarming en koeling te bewerkstelligen. Dit wordt bereikt door warmte van een bron naar een doel te verplaatsen, zonder de noodzaak van verbranding of elektrische weerstand.

Wilt u meer informatie over een warmtepomp? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom Doldersum .

Bij Doldersum Warmtepompen, een familiebedrijf uit Lemelerveld, staan kwaliteit en maatwerk voorop. Wij bieden duurzame oplossingen met onze eigen montageteam, zelfs voor complexe projecten. We denken in oplossingen, komen afspraken na en geven eerlijk advies. U kunt rekenen op netheid en minimale overlast, dankzij grondige voorbereiding.

Met onze warmtegarantie, onderhoudsservice en merkspecifieke garanties zorgen we voor optimale prestaties van uw warmtepomp. Wij streven altijd naar high-end kwaliteit en besparing op energie, zonder comfortverlies. Kortom, bij Doldersum regelen we alles in één, en we beseffen dat we in uw huis zijn.

20 jaar ervaring

Wie zijn wij?

Doldersum Warmtepompen is een familiebedrijf bestaande uit Roel, Roelof, Bert, Gea en Jenneke. Een prettige, rustige werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden nemen we altijd de tijd om projecten naar volle tevredenheid af te ronden. Of het hierbij nou gaat om de installatie van een hybride warmtepomp of het waterzijdig inregelen van uw verwarming.

Met ruim 20 jaar ervaring in duurzaam verwarmen met warmtepompen, kennen we de vele mogelijkheden voor het toepassen van warmtepompen in bestaande situaties.

U kunt ons dan ook inschakelen voor de installatie van zowel hybride als all-electric warmtepompen. Heeft u vragen? Neem even contact op!

Wilt u een groenere woning?

Wij rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen met een warmtepomp. Klimaatbescherming begint met een toekomstgericht verwarmingssysteem. Wilt u een groenere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om uw woning klimaatneutraal te maken!