Over ons

Wij zijn de expert op het gebied van warmtepompen. Wilt u ons beter leren kennen? Lees dan snel verder. Heeft u vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

Eigen montageteam

Warmtegarantie

Hoge kwaliteit

Beoordeeld met een 5/5

Waarom kiezen voor Doldersum Warmtepompen?

Deskundig

Onze ervaren professionals hebben uitgebreide kennis van armtepomptechnologie en duurzame energieoplossingen.

Maatwerk

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw situatie.

N

Kwaliteit

We werken alleen met hoogwaardige producten en materialen om duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden.

Milieuvriendelijk

We zijn vastbesloten om bij te dragen aan een groenere planeet en helpen u uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Klanttevredenheid

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We bieden uitstekende service en ondersteuning, zowel voor, tijdens als na de installatie.

De warmtepompspecialist!

 

Doldersum Warmtepompen staat bekend als dé expert op het gebied van warmtepompen en klimaatregelingssystemen. Bij ons kunt u rekenen op de allerbeste warmtepompen van vooraanstaande merken, waarbij we gebruikmaken van natuurlijke koudemiddelen om een zo hoog mogelijk (S)COP te realiseren. Onze warmtepompen hebben als voornaamste doel om energie-efficiënte verwarming en koeling te bewerkstelligen. Dit wordt bereikt door warmte van een bron naar een doel te verplaatsen, zonder de noodzaak van verbranding of elektrische weerstand.

Wilt u meer informatie over een warmtepomp? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom Doldersum?

Bij Doldersum Warmtepompen, een familiebedrijf uit Lemelerveld, staan kwaliteit en maatwerk voorop. Wij bieden duurzame oplossingen met onze eigen montageteam, zelfs voor complexe projecten. We denken in oplossingen, komen afspraken na en geven eerlijk advies. U kunt rekenen op netheid en minimale overlast, dankzij grondige voorbereiding.

Met onze warmtegarantie, onderhoudsservice en merkspecifieke garanties zorgen we voor optimale prestaties van uw warmtepomp. Wij streven altijd naar high-end kwaliteit en besparing op energie, zonder comfortverlies. Kortom, bij Doldersum regelen we alles in één, en we beseffen dat we in uw huis zijn.

Wie zijn wij?

Doldersum Warmtepompen is een familiebedrijf bestaande uit Roel, Roelof, Bert, Gea en Jenneke. Een prettige, rustige werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden nemen we altijd de tijd om projecten naar volle tevredenheid af te ronden. Of het hierbij nou gaat om de installatie van een hybride warmtepomp of het waterzijdig inregelen van uw verwarming. Met ruim 20 jaar ervaring in duurzaam verwarmen met warmtepompen, kennen we de vele mogelijkheden voor het toepassen van warmtepompen in bestaande situaties. U kunt ons dan ook inschakelen voor de installatie van zowel hybride als all-electric warmtepompen. Heeft u vragen? Neem even contact op!

Neem contact op!

Bent u klaar om de voordelen van een warmtepomp te ervaren? Wilt u geld besparen, uw comfort verhogen en uw ecologische voetafdruk verkleinen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, de opties te bespreken en een plan op maat te maken voor uw huis. Samen kunnen we een stap zetten naar een groenere en kosteneffectievere toekomst. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.