Nibe warmtepomp

Met een Nibe warmtepomp bereik t u het ideale comfortniveau in huis zonder hoge kosten en met oog voor het milieu. Dankzij onze uitgebreide expertise bieden we een breed scala aan warmtepompen voor vrijwel elke situatie. Overweegt u de aanschaf van een Nibe warmtepomp? Doldersum Warmtepompen staat graag voor u klaar.

Eigen montageteam

Warmtegarantie

Hoge kwaliteit

Beoordeeld met een 5/5

Scandinavisch ontwerp

Een Nibe warmtepomp is ontworpen in Zweden. Duurzaamheid staat altijd hoog in het vaandel in Zweden. Het Zweedse klimaat vereist een verwarmingssysteem dat goed presteert, want de winters kunnen er behoorlijk koud zijn. Daarom functioneert een NIBE warmtepomp zelfs uitstekend bij temperaturen tot -20 graden.

Waarom kiezen voor een Nibe warmtepomp?

Duurzame Energie

Met een Nibe warmtepomp kiest u voor duurzaamheid. Door gebruik te maken van de natuurlijke warmte uit de lucht, water of grond, vermindert u uw CO2-uitstoot en draagt u bij aan een schonere planeet.

Energiebesparing

Bespaar op uw energierekening met een efficiënte Nibe warmtepomp. Door warmte uit de omgeving te halen en deze om te zetten in bruikbare energie voor uw huis, vermindert u uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en bespaart u op lange termijn kosten.

Comfortabel Wonen

Geniet van een aangename temperatuur in huis, het hele jaar door. Nibe warmtepompen zorgen voor een gelijkmatige verwarming in de winter en kunnen ook koelen in de zomer, waardoor uw huis altijd comfortabel aanvoelt, ongeacht het seizoen.

Betrouwbare Kwaliteit

Met decennia aan ervaring in de branche en een focus op innovatie en kwaliteit, kunt u vertrouwen op Nibe warmtepompen voor betrouwbare prestaties en duurzaamheid. Onze producten worden geproduceerd volgens de hoogste normen en worden ondersteund door uitstekende service en garantie.

Wilt u graag meer weten over de voordelen van een Nibe warmtepomp? Neem dan gerust contact met ons op!

Bespaar energie met een Nibe warmtepomp

Een Nibe warmtepomp kan zo’n driekwart van de benodigde warmte voor uw woning gratis onttrekken uit de aardbodem, lucht of het grondwater. Het rendement van een warmtepomp ligt veel hoger dan die van een cv-ketel. Hierdoor bespaart u flink op de energiekosten.

Wij rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen met een wartmepomp. Klimaatbescherming begint met een toekomstgericht verwarmingssysteem. Wilt u een groenere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om uw woning klimaatneutraal te maken.

 

Woongenot

Een comfortabele binnentemperatuur is essentieel voor een aangenaam woongenot. We begrijpen dat u wilt weten of een Nibe warmtepomp daadwerkelijk het gewenste comfort kan bieden. Het antwoord is eenvoudig: absoluut! En misschien zelfs beter dan verwacht! Wist u dat veel warmtepompen naast verwarmen ook kunnen koelen? We vertellen u graag meer in een gesprek.

Onze vier soorten Nibe warmtepompen:

Water/water

Een water/water warmtepomp van Nibe benut de zonnewarmte die in de aardbodem is opgeslagen. U creëert met een water/water warmtepompinstallatie van Nibe een optimaal binnenklimaat doordat uw huis niet alleen wordt voorzien van verwarming en warmtapwater, maar in de zomer ook van koeling.

Lucht/water

Een lucht/water warmtepompinstallatie van Nibe onttrekt warmte aan de buitenlucht om uw huis op een duurzame manier te voorzien van verwarming, koeling en warmtapwater. Een lucht/water warmtepompinstallatie bestaat uit een buitenunit, een binnenunit en/of een regelunit met een aparte boiler.

Ventilatielucht/water

Een ventilatielucht/water warmtepomp van Nibe haalt energie terug uit de warme ventilatielucht van uw huis, eventueel aangevuld met buitenlucht. Het is een complete, energiezuinige oplossing voor het leveren van verwarming, ventilatie en warmtapwater aan woningen en appartementen met een vloeroppervlakte tot 200m2.

Hybride

Een Nibe hybride warmtepomp is eenlucht/water warmtepomp die dankzij hun combinatie met een cv-ketel de naam hybride warmtepomp dragen. Door de volledig voorbereide regeling voor een All-Electric installatie, vormen ze tevens de perfecte tussenstap naar een woning zonder gasaansluiting. De hybride oplossing van Nibe is compatibel met elk merk en type cv-ketel.

Neem contact op!

Bent u klaar om de voordelen van een warmtepomp te ervaren? Wilt u geld besparen, uw comfort verhogen en uw ecologische voetafdruk verkleinen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, de opties te bespreken en een plan op maat te maken voor uw huis. Samen kunnen we een stap zetten naar een groenere en kosteneffectievere toekomst. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.