Ervaringen

Wij zijn trots op de projecten die wij hebben mogen realiseren. Nog trotser zijn wij op onze reviews. Bent u benieuwd wat uw voorganger over ons te vertellen heeft? Lees dan snel verder.

Wilt u meer informatie over een warmtepomp? Neem dan gerust contact met ons op!

Eigen montageteam
Warmtegarantie
Hoge kwaliteit
Beoordeeld met een 5/5

Wij waren op zoek naar een duurzame oplossing om ons huis te verwarmen. Omdat wij zowel op de beneden als de bovenverdieping vloerverwarming hebben bleek een warmtepomp een ideale oplossing. Wij hebben ons door meerdere partijen laten informeren en hebben uiteindelijk Doldersum de opdracht gegeven. Niet omdat zij de goedkoopste waren maar omdat zij mogelijkheden zagen om de koude zones in ons huis te elimineren. Uiteindelijk is de installatie op een zeer prettige manier in 2 dagen uitgevoerd en zijn wij zeer tevreden met het resultaat.

Familie Tielbeek

★★★★★

Wat een geweldig familiebedrijf is dit, super bedankt dame en heren voor het super netjes werken. Hoe de hybride warmtepomp onze woning gaat verwarmen is nog even wachten, maar wij hebben alle vertrouwen dat dit goed gaat komen (de buiten temeratuur moet eerst gaan dalen).
Dit bedrijf is een echte aanrader voor het laten plaasten van (hybride) warmtepompen.

J. Huzen

★★★★★

Bewust voor Doldersum gekozen vanwege hun expertise in warmtepompen! Het gehele traject is prima verlopen en plaatsing van de hybride warmtepomp is vakkundig en zeer netjes uitgevoerd. Vriendelijk bedrijf en kan ze dan ook van harte aanbevelen!
R. Mulder

★★★★★

Echte vakmensen, er wordt netjes gewerkt, kwaliteit geleverd en afspraken worden nagekomen

G. Koenjer

★★★★★

De collega’s van Doldersum hebben ons goed geadviseerd bij de aanschaf van een Vaillant warmtepomp. De installatie is vlekkeloos verlopen en je merkt aan alles dat dit echte vakmensen zijn met verstand van zaken. De installatie draait direct vlekkeloos in combinatie met onze vloerverwarming. We zijn super tevreden!

R. Hollander

★★★★★

Neem contact op!

Bent u klaar om de voordelen van een warmtepomp te ervaren? Wilt u geld besparen, uw comfort verhogen en uw ecologische voetafdruk verkleinen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, de opties te bespreken en een plan op maat te maken voor uw huis. Samen kunnen we een stap zetten naar een groenere en kosteneffectievere toekomst. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.